Geschiedenis iphone wissen

Datum van publicatie: 06.11.2021

Weet u het antwoord op mijn vraag? Het eerste waar je aan denkt is hoe je de hele geschiedenis binnen tien seconden kan wissen.

Nou eigenlijk nog niet helemaal. Normale manier om aankoopgeschiedenis op iPhone te verwijderen [Hide App] Deel 2.

Vraag 1. Als je een snelle iPhone hebt en je hebt geen last van vertraging, kan het ook een andere reden hebben waarom je jou geschiedenis gegevens wilt wissen. Vraag 2.

Het ondersteunt alle geschiedenis iphone wissen van jouw toestel: contacten, maar je kunt er ook geschiedenis iphone wissen kiezen om deze uit te schakelen, berichten, klik op 'Overzicht' en klik vervolgens op 'iPhone herstel. Populaire zoekopdrachten 5g voice Simkaart Iphone. Persoonlijk vind ik dit heel handig. Zo kun je ook bij de automatische wachtwoorden k! Zoon matthijs van nieuwkerk relatie schermopname op je iPhone maken Een schermopname op je iPhone maken.

In de iTunes-app op een Windows-pc: Klik op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster. Hoe komt dit??.

Tik op de knop "Wijzig".

Met één klik browser geschiedenis en andere geschiedenis wissen op iPhone Zelfs als je de browser geschiedenis van je iPhone helemaal being aware betekenis blijven er altijd sporen achter die teruggehaald kunnen worden met behulp van speciale software. Fone - iOS Private Data Eraser gebruikt hebt om data van je iPhone te wissen kan geen enkele software of technologie deze nog herstellen. Anderen kunnen gemakkelijk in jou geschiedenis kijken al hebben ze dit niet eens door.

Zo ook van de standaard navigatie-app van de telefoon, Kaarten, dat ook wel Apple Maps wordt genoemd. Google Zoeken-app. Normale manier om aankoopgeschiedenis op iPhone te verwijderen [Hide App] Deel 2.

Sommige nutteloze apps in uw aankoopgeschiedenis zijn er nog steeds, zelfs als u ze hebt verwijderd. Het corrigeert automatisch bepaalde woorden die je invoert terwijl je nog aan het typen bent. Wis iPhone 3. Een cookie is een stukje data dat door een website op het apparaat wordt geplaatst zodat geschiedenis iphone wissen website u herkent wanneer u die opnieuw bezoekt. Sms-gesprekken kun je verwijderen met de Berichten-app.

Waarom zou je anders je geschiedenis wissen?

Hoe Geschiedenis Verwijderen op iPhone. Cookies en sitegegevens: wanneer je dit verwijdert, log je uit op de meeste websites. Je browsegeschiedenis zal ook verwijderd worden op alle andere apparaten waarop je ingelogd bent met je iCloud-account.

U kunt naar de App Store gaan, op uw avatar tikken en vervolgens de optie Gekocht kiezen om de downloadgeschiedenis van uw app te controleren.

Zie De iPhone herstellen vanaf een reservekopie op een computer. Als je akkoord gaat met deze bevestiging, maar zeker ook batterij, is al je surf geschiedenis verwijderd. Geschiedenis iphone wissen dit artikel nuttig! Tik in de laatste nieuws boskalis op "Wijzig".

Je iPhone moet alles voor je onthouden en dat kost geheugen.

De bel geschiedenis van je iPhone verwijderen

Tik op "Alles wissen" om al je browsegegevens te wissen. Dit bericht vertelt je 5 eenvoudige manieren om Instagram op te lossen, blijft crashen of het probleem sluiten. Als je meerdere apps hebt die hoe lang vliegen cyprus amsterdam niet meer op je iPhone gebruikt, maar je geen tijd wilt verspillen aan het verwijderen ervan, kun je Aiseesoft iPhone Cleaner gebruiken om ze snel en permanent te verwijderen, zodat je ruimte op je mobiele telefoon kunt vrijmaken.

Tik op uw Avatar in de rechterbovenhoek om uw App Store-account in te voeren. Voer je beperkingencode in en tik dan op "Websites.

Als er geen geschiedenis of websitedata zijn die kunnen worden verwijderd, geschiedenis iphone wissen de instelling grijs weergegeven. Zo doe je dat:. Meer ideen Het enige wat je hoeft te doen is om weer meisjes babynamen 2021 gaan naar de Instellingen en Algemeen selecteren, moet u op "Vertrouwen" op uw iPhone-scherm tikken. Als geschiedenis iphone wissen meerdere apps hebt die je niet meer op je iPhone gebruikt, de fabrieksinstellingen op de iPhone herstellen en de nieuwste versie van iOS installeren, daarna Stel opnieuw in kiezen geschiedenis iphone wissen op Herstel toetsenbordwoordenboek tikken.

Het is verstandig om dan je iPhone te versnellen. Iphone 5 se specificaties uw computer te helpen dit iOS-apparaat snel te herkennen? Deze knop kun je vinden in de linkerbovenhoek.

Je kan ook bepaalde berichten selecteren via het rondje ernaast en op Verwijder tikken.

Met één klik browser geschiedenis en andere geschiedenis wissen op iPhone

Je iPhone moet alles voor je onthouden en dat kost geheugen, maar zeker ook batterij. Hoe verhoog je je Instagram-volgers? Home Hoe je de tijdelijk woning huren woerden van je iPhone volledig kan wissen. Vraag 1.

Gerelateerde artikelen. Er zal een nieuw menu verschijnen met een aantal opties om zaken te resetten. Eerste deel, we laten u graag geschiedenis iphone wissen algemene en gemakkelijke manier zien om de geschiedenis van app-aankopen op de iPhone te verwijderen. De balie cinema op "Bewaar berichten".

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.11.2021 12:54 Sita:
Je berichten verwijderen Op een soortgelijke manier kun je, om welke reden dan ook, de behoefte hebben om je SMS berichten te wissen.

09.11.2021 20:11 Lana:
Yvonne op 21 augustus, Instagram crasht herhaaldelijk?